A verbita Világmisszió országos ünnepe

2013. január 18.

A verbita rend magyarországi életében fontos szerepet játszanak az Indonéziából ideérkező papok. Ők különböző magyarországi templomokban teljesítenek szolgálatot. A rend országos ünnepére meghívták az Indonéz Nagykövetség kulturális csoportját is.

.

 

2013. október 16-20-ig tart majd a 28. Trade Expo Indonesia. A korábbi alkalmaknak megfelelően a Trade Expo Indonesia 2013 Indonézia legjobb export termékeit vonultatja fel az ipar, a bányászat, a mezőgazdaság területéről egészen a kézműves szektor termékeiig Jakarta Kemayoran kerületében 2013. október 16-20-a között.
Magyar-indonéz rektori fórumot tartottak hétfőn Budapesten: a rendezvényen a két állam felsőoktatási intézményeinek vezetői az orvosi, gazdasági és mérnökképzésben, valamint a humán és társadalomtudományok területén is szorosabb szorgalmaztak.
Június 7-én és 8-án a Millenáris park indonéz díszbe öltözött. Balinéz pendzsor bambuszok, jávai napernyők és észak-szumátrai ulosz szöttesek tették különlegessé a hétvégét. A két szervező, az Indonéz Köztársaság Budapest Nagykövetsége és az Indonéz Kereskedelemfejlesztési központ gondoskodott a kitűnő hangulatról.
Június 1-én Yogyakarta polgármesere, Drs. H. Haryadi látogatást tett Habis Lászlónál, Eger polgármesterénél.
2013. június 7-én és 8-án, jótékonysági vásárt rendezünk a Millenáris parkban. Vendégeinket kézműves termékekkel, játékokkal és kulturális programmal várjuk. A rendezvény látogatói között két indonéziai utat sorsolunk ki!
A Pécsi Tudományegyetem Illyés Gyula Karán, Szekszárdon Indonéz Nap kerül megrendezésre 2013 május 7-én.
Address: 1068 Budapest, Városligeti fasor 26. | TÉRKÉP |
Phone: (+36-1) 413 3800 Fax: (+36-1) 322 8669
E-mail: embassy@indonesianembassy.hu